Πολιτική Επιστροφών

Η picsnbites εγγυάται την ικανοποίησή σας από την ποιότητα του προϊόντος που παραλαμβάνετε. Σε περίπτωση που το προϊόν σας παραδοθεί και διαπιστώσετε κάποια φθορά ή ελάττωμα, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στο info@picsnbites.gr εντός 2 ημερών από την παραλαβή του.

Παρακαλούμε πολύ να γίνει κατανοητό ότι η picsnbites δεν μπορεί να παρέχει επιστροφές ή να ακυρώσει παραγγελίες, εκτός από τις περιπτώσεις που ρητά αναφέρονται (δηλαδή, προϊόν με φθορές κατά την άφιξη, ή με κατασκευαστικό ελάττωμα).

Σε αυτές τις περιπτώσεις η picsnbites αποδέχεται επιστροφή προϊόντος.

Παρακαλώ σημειώστε ότι κάθε προϊόν που φτάνει στα χέρια σας πιστοποιείται από σύστημα διαχείρισης ποιότητας, σε όλη τη διαδικασία παραγωγής. (ISO)

Δημιουργία & Παραγγελία Προϊόντων …

Το προϊόν που σχεδιάζετε και παραγγέλνετε στη picsnbites είναι ολοκληρωτικά όπως ακριβώς εσείς επιθυμείτε. Η picsnbites σε καμία περίπτωση δεν επεμβαίνει στο περιεχόμενο φωτογραφιών και κειμένων καθώς και στη διάταξη που το έχετε δημιουργήσει, με οποιονδήποτε τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι είναι δική σας ευθύνη o έλεγχος του προϊόντος σας πριν την παραγγελία, και η διόρθωση των παρακάτω:

* Ορθογραφικά, γραμματικά ή συντακτικά λάθη στα κείμενά σας
* Εικόνες χαμηλής ανάλυσης που μπορεί να εμφανίζονται θολές στην χάραξη
* Σκοτεινές εικόνες που εμφανίζονται σκούρες στην οθόνη σας
* Το παραγόμενο αποτέλεσμα είναι βέβαιο ότι θα έχει κάποιες αποκλήσεις σε σχέση με την φωτογραφία που βλέπετε στην οθόνη σας.

* Θέματα σχεδιασμού, το μέγεθος, την οργάνωση, το ύφος, τα χρώματα, και τη διάταξη των σελίδων σας

* Οποιαδήποτε άλλη δημιουργική επιλογή που κάνατε.
* Το λογισμικό της picsnbites ενισχύει αυτόματα τις εικόνες σας μέσω ενός

αλγορίθμου τεχνητής νοημοσύνης A.I.E. που επηρεάζει φωτεινότητα – χρωματικό gama, saturation κ.λ.π.